KIINTEISTÖJURISTI

KIINTEISTÖJURISTI SINULLE

Oletko ostanut kiinteistön, joka on kaupan jälkeen osoittautunut hometaloksi? Oletko myynyt asunnon ja Sinulle on tipahtanut postiluukusta mittava hinnanalennus- tai korvausvaatimus?

Oletpa sitten myyjä tai ostaja, mahdollisimman varhainen yhteydenotto asianajajaan kannattaa. Saat meiltä tietoa siitä mitä näyttöä kiinteistön virheistä edellytetään ja onko myyjä ylipäätään virheistä vastuussa. Annamme Sinulle suosituksen siitä, millä edellytyksillä asia kannattaisi sopia.

Kiinteistöriidat ovat ominta alaamme. Olemme erikoistuneita kiinteistökauppariitoihin. Lue  tästä ja tästä esimerkkitapauksia.  Tiedämme, milloin kaupan purkaminen tulee kyseeseen ja mikä on kiinteistönvälittäjän vastuu. Käytössämme on laaja, kuntotarkastusketjuista riippumaton asiantuntijoiden ja tavarantarkastajien verkosto.

Ylläpidämme www.hometalo.fi nettipalvelua. Käy kurkkaamassa!

Kiinteistöjuristi auttaa Sinua pääosin Kokkolan, Ylivieskan, Vaasan, Seinäjoen ja Oulun talousalueilla. Etänä koko Suomessa. Ota yhteyttä!

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.