RIKOS

RIKOSASIANAJAJA PALVELUKSESSASI

Oletko saanut kutsun poliisitutkintaan tai oikeuteen? Mitä poliisi tulee minulta kysymään? Kuinka osaan selvittää asiat oikeudessa?

Rikosjuristi kannattaa ottaa mukaan esitutkintaan. Esitutkinnan merkitys rikosjuttujen käsittelyssä on korostunut. Pöytäkirjan kirjauksia ei voi oikeudessa yleensä muuksi muuttaa.

RIKOSASIANAJAJA RIKOKSEN UHRILLE

Oletko joutunut rikoksen uhriksi? Käänny puoleemme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme tukenasi esitutkinnasta aina tuomioistuinkäsittelyyn saakka. Esitämme puolestasi korvausvaatimuksesi. Tiesitkö, että asianajokulusi voidaan maksaa joko oikeusturvavakuutuksesta, valtion varoista tai Valtiokonttorin rikosvahinkokorvauksesta?

RIKOSASIANAJAJA RIKOKSESTA EPÄILLYLLE

Mikäli olet rikoksesta epäilty eli vastaaja, avustamme myös Sinua. Rikoksesta epäillyn kulut voidaan maksaa myös oikeusavusta. Vangitulle tai pidätetylle sekä vakavasta rikoksesta epäillylle voidaan myöntää hänen tuloistaan riippumatta puolustaja.

Lue lisää oikeusavun tulorajoista ja omavastuuosuuksista sekä muista rikosasian kustannuskysymyksistä: OIKEUSAPU: Millä tuloilla oikeusapua saa? Tulorajat ja omavastuu. Puolustajan tai avustajan määräys.  

Tiedote 11/2023:

Työtilanteemme johdosta joudumme rajaamaan rikosasioiden hoitamista. Keskitymme rikosasioissa pääosin talous- ja työturvallisuusrikosten hoitamiseen. Kokkolan ja Kalajoen seudulla voimme työtilanteesta riippuen avustaa myös rikosten uhreja oikeudenkäynneissä. 

RIKOSASIOISSA SINUA AUTTAA

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.