LAPSIASIAT

PERHEJURISTI SINULLE

Hyvä perhejuristi tietää, että lapsella on oikeus tavata molempia vanhempiaan. Kuinka tapaamisoikeus toteutetaan? Mitä jos asumisesta, tapaamisesta, huollosta tai elatuksesta ei päästä yhteisymmärrykseen?

Hoidamme lapsen huoltoon, asumiseen ja elatukseen liittyviä asioita. Tiedämme kuinka lasta koskeva oikeusprosessi etenee.

Elatusavun osalta väitämme osaamisemme olevan huipputasoa. Tästä osoituksena on toimistomme kehittämä ja lastenvalvojien käytössä oleva, nettipalveluna toimiva elatuslaskuri, ks. elatuslaskuri.fi.

Toimistostamme asianajaja Mika Talviarolla on usean vuoden kokemus lastensuojelun asiantuntijatyöryhmän lakimiesjäsenyydestä.

Tiesitkö, että tarjoamme valtion varoista maksettavaa oikeusapua. Lue lisää oikeusavun tulorajoista ja edellytyksistä: OIKEUSAPU: Millä tuloilla oikeusapua saa? Tulorajat ja omavastuu.

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.