LAPSIASIAT

PERHEJURISTI SINULLE

Hyvä perhejuristi tietää, että lapsella on oikeus tavata molempia vanhempiaan. Kuinka tapaamisoikeus toteutetaan? Mitä jos asumisesta, tapaamisesta, huollosta tai elatuksesta ei päästä yhteisymmärrykseen?

Hoidamme lapsen huoltoon, asumiseen ja elatukseen liittyviä asioita. Tiedämme kuinka lasta koskeva oikeusprosessi etenee.

Elatusavun osalta väitämme osaamisemme olevan huipputasoa. Tästä osoituksena on toimistomme kehittämä ja lastenvalvojien käytössä oleva, nettipalveluna toimiva elatuslaskuri, ks. elatuslaskuri.fi.

Tiesitkö, että tarjoamme valtion varoista maksettavaa oikeusapua. Lue lisää oikeusavun tulorajoista ja edellytyksistä: OIKEUSAPU: Millä tuloilla oikeusapua saa? Tulorajat ja omavastuu.

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
Lakineuvonta numerossa 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeen soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Soittoyritys on maksuton.

Toimeksiantotiedustelut numerossa 044-3849888 (ei varsinaista neuvontaa, vain Kokkolan, Ylivieskan, Seinäjoen ja Vaasan talousalueilla asuville).

Huom! Tämän hetkisessä työtilanteessa emme hoida toistaiseksi huostaanottoon liittyviä asioita muutoin kuin kuntien ja kuntayhtymien lakimiehenä.