OIKEUDENKÄYNTIAVUSTAJA

OIKEUDENKÄYNTIAVUSTAJA SINULLE

Oikeudenkäyntiavustaja edustaa tai avustaa Sinua oikeudessa.

Hoidamme yksityishenkilöiden ja pk-yritysten riita- ja rikosasioita tuomioistuimissa yli 15 vuoden kokemuksella. Juttujen kirjo on laaja. Eripuran kohteena voi olla esimerkiksi työsuoritus, vahingonkorvaus tai hometalokin.

Vaikka sanonta kuuluukin, että ”oikeudessa tavataan”, toimistomme yhtenä periaatteena on pyrkiä sopimaan asiat oikeussalien ulkopuolella.

Joskus käy kuitenkin niin, ettet pääse oikeuksiisi ilman oikeudenkäyntiä. Ja voihan käydä niinkin, että Sinut tai yrityksesi haastetaan käräjille. Tällöin on pakko puolustautua.

Muista, että omin päin oikeutta ei pidä käydä. Ei etenkään silloin, kun vastapuolella on lainoppinut asiamies.

Voit kattaa oman asianajajajan oikeudenkäyntikuluja oikeusturvavakuutuksella tai valtion varoista maksettavalla julkisella oikeusavulla.

 

Oikeudenkäynneissä Sinua auttaa:

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

 

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.