PERINTÖASIAT

PERINTÖJURISTI SINULLE

Hyvä perintöjuristi osaa asiansa.

Onko läheisesi kuollut etkä tiedä kuinka Sinun tulisi menetellä? Kuinka perunkirjoitus ja perinnönjako hoidetaan? Kuinka välttää perintöriidat?

Ota yhteyttä. Hoidamme puolestasi perintöasiat perunkirjoituksesta perinnönjakoon. Teemme puolestasi kaikki tarvittavat asiakirjat, lainhuutohakemukset ja veroilmoitukset.

Laadimme Sinulle lahjakirjan tai valitsemasi keskinäisen-, hallinta- tai uusperheen testamentin.

Tavoitteenamme on välttää perintöriidat. Tässä auttaa yli 15 vuoden asiantuntemuksemme ja asianajaja Mika Talviaron saama Suomen Asianajajaliiton sovittelijan koulutus.

Riitatilanteissa toimimme myös oikeuden määräämänä pesänjakajana. Tehtävän suoritamme sovittelevasti, joskin jämäkästi. Meillä on tietoa ja taitoa myös perintö- ja lahjaverotuksesta.

Perintöasioissa Sinua auttavat:

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.