AVIOERO JA OSITUS

AVIOEROJURISTI SINULLE

Avioerojuristi tietää kuinka parisuhteen päättymiseen liittyvät taloudelliset ja lapsiasiat hoidetaan. Olemme hoitaneet useita haastavia avioerotilanteita. Osaamme auttaa Sinua.

OMAISUUDEN OSITUS

Omaisuuden osituksessa jaetaan puolisoiden varat ja velat. Ositus voidaan toimittaa sen jälkeen, kun avioeroasia on tullut käräjäoikeudessa vireille.

Laadimme Sinulle ositussopimuksen kilpailukykyiseen hintaan. Kysy tarjousta!

Ositusta voi vaatia kumpi tahansa puolisoista. Mikäli omaisuuden jaosta ei päästä sopimukseen, osituksen toimittamiseen voidaan hakea oikeuden määräämää pesänjakajaa.

Toimimme myös oikeuden määräämänä pesänjakajana. Kysy suostumusta ottamalla yhteyttä asianajaja Mika Talviaroon, puh. 044-3849888.

Meillä on erityisasiantuntemusta maatilojen ja yritysten osituksista.

LAPSIRIIDAT

Hoidamme lapsen huoltoon, asumiseen ja elatukseen liittyviä asioita. Tiedämme kuinka lasta koskeva oikeusprosessi etenee.

Elatusavun osalta väitämme osaamisemme olevan huipputasoa. Tästä osoituksena on toimistomme kehittämä ja lastenvalvojien käytössä oleva, nettipalveluna toimiva elatuslaskuri, ks. elatuslaskuri.fi.

Toimistostamme asianajaja Mika Talviarolla on usean vuoden kokemus lastensuojelun asiantuntijatyöryhmän lakimiesjäsenyydestä.

Pääasiallisesti hoidamme avioero- ja lapsiasioita Kokkolan, Kalajoen, Ylivieskan, Seinäjoen, Raahen ja Vaasan talousalueilla. Ota yhteyttä! 

Avioeroasioissa ja osituksessa Sinua auttaa:

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.