Vastuunrajoitus

Näiden sivujen lakineuvot ja artikkelit ovat yleisiä oikeusohjeita eivätkä sovellu sellaisenaan käytettäväksi yksittäisessä tilanteessa/lakiongelmassa.

Näillä sivuilla olevaa tietoa ei pidä tulkita oikeudelliseksi neuvonannoksi. Sivuston lukeminen ei muodosta toimeksiantoa lukijan ja nettisivujen ylläpitäjän/Asianajotoimisto Talviaro Oy:n välille.

Laki- ja veroasioissa on aina syytä kääntyä asianajajan puoleen. Asianajotoimisto Talviaro Oy ei vastaa vahingoista jotka aiheutuvat siitä, että lukija on toiminut jutun mukaisella tavalla.

CHAT!

MOI!

Asianajajamme eivät valitettavasti ole juuri nyt Chatin äärellä.

Jätä viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Nimeni

Kotipaikkani

Sähköpostisoitteeni

Puhelinnumeroni

Kyseessä on
ToimeksiantokyselyKysyn yleistä neuvoa
Ks. lisätietoa viestinnästä alla.
Aihe

Viesti

Lisätietoa viestinnästä
1. Voit lähettää sitoumuksetta meille sähköpostia.
2. Aluksi tarkistamme esteellisyyden.
3. Mikäli kysyt yleistä neuvoa, joudumme valitettavasti toteamaan, ettemme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Sivuillamme käy keskimäärin 500 vierailijaa päivittäin.
4. Voit kuitenkin kysyä myös yleistä neuvoa. Kirjoitamme siitä artikkelin (Lakineuvon), mikäli aihe on yleisesti kiinnostava. Kirjoitamme keskimäärin yhden tällaisen artikkelin kuukaudessa.
5. Huomioi, että kiinteistökauppariitoihin ja rikosasioihin ovat olemassa omat Lomakkeensa. Samoin etänä laadittavaan ositussopimukseen.
6. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.