PERINTÖASIAT

KUN PERINTÖ OSUU KOHDALLESI Hoidamme puolestasi perintöasiat perunkirjoituksesta perinnönjakoon. Teemme puolestasi kaikki tarvittavat asiakirjat, lainhuutohakemukset ja veroilmoitukset. Laadimme Sinulle lahjakirjan tai valitsemasi keskinäisen-, hallinta- tai uusperheen testamentin. Toimimme myös oikeuden määräämänä pesänjakajana. Tehtävän suoritamme sovittelevasti, joskin jämäkästi. Meillä on tietoa ja taitoa myös perintö- ja lahjaverotuksesta.     Perintöasioissa Sinua auttavat: Asianajaja, varatuomari Mika

Lue lisää

LAPSIASIAT

YKSINHUOLTO VAI YHTEISHUOLTO? Lapsella on oikeus tavata molempia vanhempiaan. Kuinka tapaamisoikeus toteutetaan? Mitä jos tapaamisesta, huollosta tai elatuksesta ei päästä yhteisymmärrykseen? Hoidamme lapsen huoltoon, asumiseen ja elatukseen liittyviä asioita. Tiedämme kuinka lasta koskeva oikeusprosessi etenee. Elatusavun osalta väitämme osaamisemme olevan huipputasoa. Tästä osoituksena on toimistomme kehittämä ja lastenvalvojien käytössä oleva, nettipalveluna toimiva elatuslaskuri, ks.

Lue lisää

AVIOERO JA OSITUS

AVIOEROJURISTI SINULLE Avioerojuristi hakusessa? Olemme hoitaneet useita haastavia avioerotilanteita. Osaamme auttaa Sinua. Meillä on erityisasiantuntemusta maatilojen ja yritysten osituksista sekä lapsen huoltoon ja tapaamisoikeuteen liittyvistä asioista. PALVELUMME SOVINTOTILANTEESSA Omaisuuden osituksessa jaetaan puolisoiden varat ja velat. Ositus voidaan toimittaa sen jälkeen, kun avioeroasia on tullut käräjäoikeudessa vireille. Laadimme Sinulle ositussopimuksen kilpailukykyiseen hintaan. Kysy tarjousta! PALVELUMME

Lue lisää
CHAT!

MOI!

Asianajajamme eivät valitettavasti ole juuri nyt Chatin äärellä.

Jätä viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Nimeni

Kotipaikkani

Sähköpostisoitteeni

Puhelinnumeroni

Kyseessä on
ToimeksiantokyselyKysyn yleistä neuvoa
Ks. lisätietoa viestinnästä alla.
Aihe

Viesti

Lisätietoa viestinnästä
1. Voit lähettää sitoumuksetta meille sähköpostia.
2. Aluksi tarkistamme esteellisyyden.
3. Mikäli kysyt yleistä neuvoa, joudumme valitettavasti toteamaan, ettemme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Sivuillamme käy keskimäärin 500 vierailijaa päivittäin.
4. Voit kuitenkin kysyä myös yleistä neuvoa. Kirjoitamme siitä artikkelin (Lakineuvon), mikäli aihe on yleisesti kiinnostava. Kirjoitamme keskimäärin yhden tällaisen artikkelin kuukaudessa.
5. Huomioi, että kiinteistökauppariitoihin ja rikosasioihin ovat olemassa omat Lomakkeensa. Samoin etänä laadittavaan ositussopimukseen.
6. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.