Oikeusturvavakuutus

Usein yrityksillä tai yksityisillä on tietämättäänkin oikeusturvavakuutus, joka korvaa omat asianajokulut riitatapauksissa.

Tyypillisiä yksityishenkilöiden korvattavia asioita ovat kiinteistökauppariidat. Myös rikoksen uhriksi joutuneen asianomistajan voidaan korvata riitaisessa tapauksessa vakuutuksesta.

Avioeroon liittyviä asioita vakuutus ei korvaa. Huoltoriitojakin korvataan vain rajoitetusti ja vakuutusyhtiöiden välilä voi olla suuriakin eroja.

Yritysten vakuutukset ovat yleensä laajempia kuin yksityisten.

Vakuutuksissa on tietty omavastuu ja korvauksen enimmäismäärä. Tämä ilmenee vakuutuskirjasta. Esimerkiksi yksityisillä omavastuu vaihtelee 15-20 prosenttiin, korvauskaton ollessa yleensä 8.500-10.000 euroa.

Toimistomme hoitaa oikeusturvavakuutuksesta korvattavia asioita.

Selvitämme puolestasi ennen toimeksiantoa tai toimeksiannon alkuvaiheessa, soveltuuko vakuutus tapaukseesi ja teemme puolestasi vahinkoilmoituksen.

Ks. lisätietoa oikeusturvavakuutuksesta taloriidoissa:

ASUNTO- JA KIINTEISTÖKAUPPARIIDAT: Milloin oikeusturvavakuutus korvaa?

CHAT!

MOI!

Asianajajamme eivät valitettavasti ole juuri nyt Chatin äärellä.

Jätä viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Nimeni

Kotipaikkani

Sähköpostisoitteeni

Puhelinnumeroni

Kyseessä on
ToimeksiantokyselyKysyn yleistä neuvoa
Ks. lisätietoa viestinnästä alla.
Aihe

Viesti

Lisätietoa viestinnästä
1. Voit lähettää sitoumuksetta meille sähköpostia.
2. Aluksi tarkistamme esteellisyyden.
3. Mikäli kysyt yleistä neuvoa, joudumme valitettavasti toteamaan, ettemme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Sivuillamme käy keskimäärin 500 vierailijaa päivittäin.
4. Voit kuitenkin kysyä myös yleistä neuvoa. Kirjoitamme siitä artikkelin (Lakineuvon), mikäli aihe on yleisesti kiinnostava. Kirjoitamme keskimäärin yhden tällaisen artikkelin kuukaudessa.
5. Huomioi, että kiinteistökauppariitoihin ja rikosasioihin ovat olemassa omat Lomakkeensa. Samoin etänä laadittavaan ositussopimukseen.
6. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.