RIKOS

RIKOSASIANAJAJA PALVELUKSESSASI

Oletko saanut kutsun poliisitutkintaan tai oikeuteen? Mitä poliisi tulee minulta kysymään? Kuinka osaan selvittää asiat oikeudessa?

Rikosjuristi kannattaa ottaa mukaan esitutkintaan. Esitutkinnan merkitys rikosjuttujen käsittelyssä on korostunut. Pöytäkirjan kirjauksia ei voi oikeudessa yleensä muuksi muuttaa.

RIKOSASIANAJAJA RIKOKSEN UHRILLE

Oletko joutunut rikoksen uhriksi? Käänny puoleemme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme tukenasi esitutkinnasta aina tuomioistuinkäsittelyyn saakka. Esitämme puolestasi korvausvaatimuksesi. Tiesitkö, että asianajokulusi voidaan maksaa joko oikeusturvavakuutuksesta, valtion varoista tai Valtiokonttorin rikosvahinkokorvauksesta?

RIKOSASIANAJAJA RIKOKSESTA EPÄILLYLLE

Mikäli olet rikoksesta epäilty eli vastaaja, avustamme myös Sinua. Rikoksesta epäillyn kulut voidaan maksaa myös oikeusavusta. Vangitulle tai pidätetylle sekä vakavasta rikoksesta epäillylle voidaan myöntää hänen tuloistaan riippumatta puolustaja.

Lue lisää oikeusavun tulorajoista ja omavastuuosuuksista sekä muista rikosasian kustannuskysymyksistä: OIKEUSAPU: Millä tuloilla oikeusapua saa? Tulorajat ja omavastuu. Puolustajan tai avustajan määräys.  

Ota yhteyttä! Hoidamme rikosjuttuja pääosin Kokkolan, Ylivieskan, Seinäjoen, Vaasan ja Raahen talousalueilla

Kysy neuvoa!

 

 

RIKOSASIOISSA SINUA AUTTAVAT

Asianajaja Theresa Bergroth-Penttilä
puh. 050 598 0108

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

toimisto@lakineuvo.fi

CHAT!

MOI!

Asianajajamme eivät valitettavasti ole juuri nyt Chatin äärellä.

Jätä viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Nimeni

Kotipaikkani

Sähköpostisoitteeni

Puhelinnumeroni

Kyseessä on
ToimeksiantokyselyKysyn yleistä neuvoa
Ks. lisätietoa viestinnästä alla.
Aihe

Viesti

Lisätietoa viestinnästä
1. Voit lähettää sitoumuksetta meille sähköpostia.
2. Aluksi tarkistamme esteellisyyden.
3. Mikäli kysyt yleistä neuvoa, joudumme valitettavasti toteamaan, ettemme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Sivuillamme käy keskimäärin 500 vierailijaa päivittäin.
4. Voit kuitenkin kysyä myös yleistä neuvoa. Kirjoitamme siitä artikkelin (Lakineuvon), mikäli aihe on yleisesti kiinnostava. Kirjoitamme keskimäärin yhden tällaisen artikkelin kuukaudessa.
5. Huomioi, että kiinteistökauppariitoihin ja rikosasioihin ovat olemassa omat Lomakkeensa. Samoin etänä laadittavaan ositussopimukseen.
6. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.