LAPSIASIAT

YKSINHUOLTO VAI YHTEISHUOLTO?

Lapsella on oikeus tavata molempia vanhempiaan. Kuinka tapaamisoikeus toteutetaan? Mitä jos tapaamisesta, huollosta tai elatuksesta ei päästä yhteisymmärrykseen?

Hoidamme lapsen huoltoon, asumiseen ja elatukseen liittyviä asioita. Tiedämme kuinka lasta koskeva oikeusprosessi etenee.

Elatusavun osalta väitämme osaamisemme olevan huipputasoa. Tästä osoituksena on toimistomme kehittämä ja lastenvalvojien käytössä oleva, nettipalveluna toimiva elatuslaskuri, ks. elatuslaskuri.fi.

Toimistostamme asianajaja Mika Talviarolla on usean vuoden kokemus lastensuojelun asiantuntijatyöryhmän lakimiesjäsenyydestä. Asianajaja Theresa Bergoth-Penttilä on osallistunut useaan ns. follo-sovitteluun.

Tiesitkö, että tarjoamme valtion varoista maksettavaa oikeusapua. Lue lisää oikeusavun tulorajoista ja edellytyksistä: OIKEUSAPU: Millä tuloilla oikeusapua saa? Tulorajat ja omavastuu.

Kysy neuvoa!

 

 

Lapsiasioissa Sinua auttavat:

Asianajaja Theresa Bergroth-Penttilä
puh. 050 598 0108

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

toimisto@lakineuvo.fi

 

CHAT!

MOI!

Asianajajamme eivät valitettavasti ole juuri nyt Chatin äärellä.

Jätä viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Nimeni

Kotipaikkani

Sähköpostisoitteeni

Puhelinnumeroni

Kyseessä on
ToimeksiantokyselyKysyn yleistä neuvoa
Ks. lisätietoa viestinnästä alla.
Aihe

Viesti

Lisätietoa viestinnästä
1. Voit lähettää sitoumuksetta meille sähköpostia.
2. Aluksi tarkistamme esteellisyyden.
3. Mikäli kysyt yleistä neuvoa, joudumme valitettavasti toteamaan, ettemme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Sivuillamme käy keskimäärin 500 vierailijaa päivittäin.
4. Voit kuitenkin kysyä myös yleistä neuvoa. Kirjoitamme siitä artikkelin (Lakineuvon), mikäli aihe on yleisesti kiinnostava. Kirjoitamme keskimäärin yhden tällaisen artikkelin kuukaudessa.
5. Huomioi, että kiinteistökauppariitoihin ja rikosasioihin ovat olemassa omat Lomakkeensa. Samoin etänä laadittavaan ositussopimukseen.
6. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.