KIINTEISTÖRIIDAT

OMA KOTI TURHAN KALLIS?

Oletko ostanut kiinteistön, joka on kaupan jälkeen osoittautunut hometaloksi? Oletko myynyt asunnon ja Sinulle on tipahtanut postiluukusta mittava hinnanalennus- tai korvausvaatimus?

Oletpa sitten myyjä tai ostaja, mahdollisimman varhainen yhteydenotto asianajajaan kannattaa. Saat meiltä tietoa siitä mitä näyttöä kiinteistön virheistä edellytetään ja onko myyjä ylipäätään virheistä vastuussa. Annamme Sinulle suosituksen siitä, millä edellytyksillä asia kannattaisi sopia.

Kiinteistöriidat ovat ominta alaamme. Olemme erikoistuneita kiinteistökauppariitoihin ja hoitaneet niitä useita satoja. Tiedämme, milloin kaupan purkaminen tulee kyseeseen ja mikä on kiinteistönvälittäjän vastuu. Käytössämme on laaja, kuntotarkastusketjuista riippumaton asiantuntijoiden ja tavarantarkastajien verkosto.

Ylläpidämme www.hometalo.fi nettipalvelua. Käy kurkkaamassa!

Hoidamme kiinteistöriitoja pääosin Kokkolan, Ylivieskan, Vaasan, Seinäjoen ja Oulun talousalueilla. Etänä koko Suomessa. Ota yhteyttä!

Kysy neuvoa!

 

 

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888

Asianajaja Theresa Bergroth-Penttilä
puh. 050 598 0108

toimisto@lakineuvo.fi

CHAT!

MOI!

Asianajajamme eivät valitettavasti ole juuri nyt Chatin äärellä.

Jätä viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Nimeni

Kotipaikkani

Sähköpostisoitteeni

Puhelinnumeroni

Kyseessä on
ToimeksiantokyselyKysyn yleistä neuvoa
Ks. lisätietoa viestinnästä alla.
Aihe

Viesti

Lisätietoa viestinnästä
1. Voit lähettää sitoumuksetta meille sähköpostia.
2. Aluksi tarkistamme esteellisyyden.
3. Mikäli kysyt yleistä neuvoa, joudumme valitettavasti toteamaan, ettemme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Sivuillamme käy keskimäärin 500 vierailijaa päivittäin.
4. Voit kuitenkin kysyä myös yleistä neuvoa. Kirjoitamme siitä artikkelin (Lakineuvon), mikäli aihe on yleisesti kiinnostava. Kirjoitamme keskimäärin yhden tällaisen artikkelin kuukaudessa.
5. Huomioi, että kiinteistökauppariitoihin ja rikosasioihin ovat olemassa omat Lomakkeensa. Samoin etänä laadittavaan ositussopimukseen.
6. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.