AVIOERO JA OSITUS

AVIOEROJURISTI SINULLE

Avioerojuristi hakusessa? Olemme hoitaneet useita haastavia avioerotilanteita. Osaamme auttaa Sinua.

Meillä on erityisasiantuntemusta maatilojen ja yritysten osituksista sekä lapsen huoltoon ja tapaamisoikeuteen liittyvistä asioista.

PALVELUMME SOVINTOTILANTEESSA

Omaisuuden osituksessa jaetaan puolisoiden varat ja velat. Ositus voidaan toimittaa sen jälkeen, kun avioeroasia on tullut käräjäoikeudessa vireille.

Laadimme Sinulle ositussopimuksen kilpailukykyiseen hintaan. Kysy tarjousta!

PALVELUMME RIITATILANTEESSA

Ositusta voi vaatia kumpi tahansa puolisoista. Mikäli omaisuuden jaosta ei päästä sopimukseen, osituksen toimittamiseen voidaan hakea oikeuden määräämää pesänjakajaa.

Toimimme myös oikeuden määräämänä pesänjakajana. Pääasiallisesti hoidamme avioero- ja lapsiasioita Kokkolan, Ylivieskan, Seinäjoen, Raahen ja Vaasan talousalueilla. Ota yhteyttä! 

Kysy neuvoa!

 

 

Avioeroasioissa ja osituksessa Sinua auttaa:

Asianajaja, varatuomari Mika Talviaro
puh. 044 3849 888
mika.talviaro@lakineuvo.fi

Huom! Mikäli kysyt meiltä neuvoa ilman aikomusta jättää toimeksiantoa, saat meiltä apua maksullisesta Lakipuhelimesta 0600-41041 (3,00 e/min+pvm).

Huomioi, että Lakipuhelimeenkin soittaessasi Sinun tulee kertoa nimesi ja myös vastapuolesi nimi. Lakipuhelimessa ei ole jatkuvaa päivystystä. Jos emme pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti numeroon 0443849888 niin ilmoitamme Sinulle uuden soittoajan.